Powered by Blogger.

Search This Blog

Loading...

Harga Borong KLIK

AURAMOM SUSU UNTUK IBU MENGANDUNG DAN MENYUSUKAN BADAN

HARGA PASARAN RM80.00,Best price wsp!

AURAMOM : SUSU UNTUK IBU MENGANDUNG DAN MENYUSUKAN BADAN.

Ibu Ibu Sering Merungut Bila Susu Badan Mula Merudum PASTU Mula la GIVE UP tak nak BREASTFEEDING dah. Tahu tak anda Susu Ibu adalah yang terbaik untuk Bayi anda.
So No Worries Now Aurawhite dah keluarkan produk khusus untuk ibu mengandung dan menyusukan badan AURAMOM Milk with Fenugreek membekalkan nutrisi seimbang untuk mommies and babies.
So kepada para IBU yang mementingkan nutrisi untuk anda dan anak anda dapatkan AURAMOM MILK sekarang 

SUSU STRAWBERRY NO.1 DI MALAYSIA UNTUK IBU MENGANDUNG DAN MENYUSUKAN BADAN.

KEBAIKAN AURAMOM MILK

IBU
• Membekalkan nutrisi seimbang untuk para ibu
• Memberi tenaga dalam tempoh kehamilan
• Membekalkan tenaga untuk ibu sepanjang hari
• Meningkatkan penghasilan susu ibu
• Susu ibu lebih pekat dan creamy (anak pasti suka)
• Menyokong penuh ibu bekerja Pam susu lebih banyak
• Bukan sahaja kuantiti susu tetapi kualiti susu terbaik
BAYI
• Meningkatkan imunisasi bayi
• Membekalkan nutrisi terbaik untuk bayi
• Kulit bayi lebih cantik
• Bayi cepat kenyang
• Mengurangkan risiko jaundis
• Bayi kurang meragam
• Diperkaya dengan vitamin dan zat yang diperlukan bayi.
• Baik untuk IQ minda

So kepada para IBU yang mementingkan nutrisi untuk anda dan anak anda dapatkan AURAMOM MILK sekarang 

AURAMOM MILK susu strawberi untuk ibu mengandung dan menyusukan bayi. Keluaran terbaru daripada Aurawhite Beauty.

Auramom Milk berbentuk miuman bijirin berkhasiat yang diformulasikan khas sebagai penambah tenaga dan penggalak susu ibu.Formula terbaik untuk ibu mengandung dan menyusukan badan


KHASIAT AURAMOM MILK :-
Membekalkan nutrisi, vitamin dan mineral yang diperlukan oleh ibu-ibu mengandung & menyusu badan
Meningkatkan penghasilan susu ibu
Memberikan tenaga tambahan kepada ibu-ibu

BAHAN-BAHAN DI DALAM AURAMOM MILK
Oat, Fenugreek, Susu Tepung, Bijirin Gandum, Susu Kambing Organik, Actimalt, Mixberries & Strawberry

CARA PENGAMBILAN AURAMOM MILK
Bancuh 2 sudu Auramom Milk dengan 200ml air suam dan sedia diminum.

KANDUNGAN : 500gm

Satin Skinz White Booster - Harga Runcit, Dropship & Borong Murah

HARGA RM120.00, PROMOSI RM WSP BEST PRICE

Produk Keluaran Terbaru Dari Satin Skinz
Ini bukan packagin terbaru satin skinz tapi produk baru dari satin skinz.
SATIN SKINZ WHITE BOOSTER
Lebih 5x Kali Kesan Berganda

Semua masalah berkaitan kulit seperti Kulit Kusam dan gelap, Jerawat, Parut, Eczema, Ruam, Resdung, dapat di atasi dengan mudah.
Khasiat tambahan lain seperti collagen ikan kod & stemcell bagus untuk minda, tulang, rambut dan memberikan tenaga yang diperlukan oleh individu normal.

Di formulasikan untuk semua peringkat umur termasuk perempuan dan lelaki dengan dos yang di sarankan. 

Mendapat sijil HALAL, KKM, FDA dan HACCP. Gunakan tanpa was-was dan yakini SATIN SKINZ !!! 

Kulit Sehalus SATIN - Putih merah jambu, Halus, Licin Gebu berseri serta bersinar-sinar sehebat Satin ! 

Satin Skinz bukan hanya cantik pada nama, tetapi menjanjikan kesan yang sangat luar biasa.

CIRI - CIRI SATIN SKINZ WHITE BOOSTER :-
MEMPUNYAI 2 FORMULA HEBAT seperti :

1) ROYAL CEREPRON-F
Cerepron-F, Vitamin C, Collagen
Mempunyai bahan2 dari ekstrak yis berkualiti tinggi sebagai pengganti Glutathione kerana mengandungi L-Cysteine Peptide dan akan merangsang Glutathione secara semula jadi dalam badan. 

MAKSUDNYA GLUTATHIONE yang terhasil dalam badan kita tu adalah glutathione original / semulajadi. Hasilnya kulit anda lebih cepat puteh mengebuu.. .

2) NUTROXSUN GOLD
Nutroxsun,Astaxanthin, Apple Stemcell, Vitamin C Rosehip, Fish Cod Collagen, Super Orange, Super Papaya, Grape Seed

Formula pertama di Malaysia yang bersifat photoprotective (Pelindung Sinaran UV) So kita tak perlu risau kalau terpaksa terdedah dengan matahari.. confirm tak sun burn.. SELAIN itu formula ini diciptakan untuk merawat segala penyakit berkaitan kulit seperti JERAWAT, JERAGAT, WHITE HEAD, BLACK HEAD, PARUT, TANDA PENUAAN, ECZEMA, KUDIS DAN LAIN2
Botol orange untuk whitening, 
Botol purple tu untuk renew dan repair skin

KELEBIHAN SATIN SKINZ WHITE BOOSTER :-

1. SATIN SKINZ merupakan produk pertama di Malaysia yg mengasingkan bahan-bahan aktif kpd 2 formula utk mengekalkan khasiat semulajadi tanpa pertembungan bahan lain yg mungkin menyebabkan perubahan khasiat asal

2. Produk pertama yg bersifat photoprotective (Pelindung Matahari) Siapa yg rajin berjemur tgh panas elok pakai ni..Confirm tak sunburn

3.  Kesan Pencerahan 10x ganda lebih kuat tanpa kesan sampingan. SATU     BADAN PUTEH

4. Mematikan kuman jerawat dgn mencuci darah kotor dan singkarkan toxin

5. Jeragat hilang secara berperingkat di samping memberikan kulit anjal tegang      seperti rawatan botox!

6. Parut berlekuk dan parut jerawat hilang dgn cepat

7. Melebatkan rambut serta mencantikkam kulit supaya lebih bersinar

8. Merawat penyakit resdung dan bersin2

9. Kulit nampak lebih sihat dan kemerahan semulajadi

10. Boleh di makan serentak bersama supplement pemutih yg lain! 

SOAL JAWAB SATIN SKINZ WHITE BOOSTER :-
1. APAKAH PERBEZAAN SATIN SKINZ PREMIUM BERBANDING SATIN WHITE BOOSTER :-

SATIN SKINZ PREMIUM untuk kesihatan menyeluruh. Boleh menstabilkan hormon,mencerahkan kulit,merawat jerawat,merawat jeragat dam macam-macam lagi
SATIN SKINZ WHITE BOOSTER adalah produk untuk menggandakan lagi  whitening effect dalam supplement yang kita tengah makan sekarang

2. ADAKAH SATIN SKINZ WHITE BOOSTER BOLEH DIAMALKAN OLEH IBU MENGANDUNG DAN MENYUSUKAN ANAK

Satin Skinz White Booster boleh diamalkan oleh ibu yang menyusu. 
Untuk pregnant ladies boleh diamalkan juga tapi untuk 5 bulan ke atas saja. 

Untuk early pregnancy tak digalakkan sebab time tu hormon tak stabil.
kalau dah termakan,takde masalah cuma takde effect la.
CARA PENGAMBILAN SATIN SKINZ WHITE BOOSTER :-
Consume kedua2 formula ni serentak pagi setiap 10pagi ✔Kenapa 10 pagi? Sebab waktu ni metabolisme kita tengah tinggi dan sangat sesuai untuk makan suppliment

1BOX 2 BOTOL = 60 Tablets (30tablet/botol)

Peria Chew Alam Maya - PROMOSI

DOKTOR TERKEJUT BERUK TENGOK TEKANAN GULA DAN DARAH ANDA MENURUN!

Ada Masalah Berikut?
Bacaan Gula Tinggi Melampau
Tak Tahan Setiap Hari Cucuk Insulin
Mengandung Dan Risaukan Kandungan Kerana Diabetes
Doktor Mahu Suntik Insulin Kerana Bacaan Gula Anda Tinggi
Risau Akan Kencing Manis Akan Efek Organ Seperti Mata, Buah Pinggang Serta Saraf Mati.

Kini, anda tak perlu lagi RISAU!
Anda tidak memerlukan rawatan yang RUMIT selepas ini.

Tablet PeriaChew Alammaya


100% semulajadi daripada peria katak!
Kandungan disahkan selamat oleh KKM.
DIjamin berkesan (10 hari hingga 15 hari gula akan turun)
Mudah diambil (hanya perlu kemam sahaja)
Mudah dibawa ke mana-mana
Tidak pahit
Sangat sedap (rasa seperti asam asin)
Satu kotak mengandungi 60 biji tablet (boleh tahan sebulan)
Ambil hanya dua biji tablet sehari, satu siang dan satu malam ketika perut kosong.



HARGA RM64.90 NOW PROMOSI RM45.00

APAKAH FUNGSI TABLET PERIA CHEW???

Mengawal gula dalam darah.
Mengawal tekanan darah (darah tinggi)
Tidak berbahaya kerana 100% semulajadi
Boleh diambil oleh wanita mengandung (perlu ikut dos saranan)Baca testimoni di bawah:

"Bacaan sebelum ambil tablet ni, 11.0, selepas ambil tablet peria ni, dah jadi 4.1. Saya ada buktinya!" -Puan Taha Zila.
"Dalam masa 2 minggu, bacaan banyak turun, dari 12.2 turun ke 4.2, doc terkejut, saya lagi la terkejut!" -Puan Rosmaliza Romli.
"Saya dah makan 10 hari. Sebelum makan, gula 13 lebih. Selepas 7 hari, dah turun ke 10." -Encik Abdul Rahman Nasir:
"Ini paling terbaik dalam semua penawar diabetes. Kawan saya yang hampir dipotong kakinya kini lega bergaya. Jangan buang masa." -Encik Muhammad Mustafa


KANDUNGAN : 

Hot Oil Susu Kambing Daun Melong keluaran Jamu Ratu Malaya

   
Pasaran RM19.90 dapatkan harga diskaun 20% sila wsp

   SESUAI UNTUK LANGSING DAN LENGUH BADAN HEBAT..BOLEH LANGSING, PECAH LEMAK.. MELEGAKAN LENGUH BADAN..DAN BUANG ANGIN.

Hot Oil Susu Kambing Daun Melong keluaran Jamu Ratu Malaya diperbuat daripada susu kambing dengan 100% ekstrak herba seperti Daun Melong, Halia, Buah Pala, Rumpai Laut, Oren Pahit dan Rosemary

KANDUNGAN HOT OIL SUSU KAMBING DAUN MELONG :
1. Nutmeg oil
2. Ginger oil
3. Goat milk
4. Lavandula Augustifolia oil

AWAS..!! KETAHUI AKIBAT BANYAK ANGIN DALAM BADAN
✘ Rasa lesu, letih dan tidak bertenaga.
✘ Selalu rasa kebas, lenguh dan sengal-sengal.
✘ Tapak tangan dan kaki berasa sejuk.
✘ Selalu menguap dan mudah mengantuk
✘ 
Sukar bernafas dan nafas pendek
✘ 
Rasa ketegangan di tengkuk dan pinggang.
✘ Kulit kering.
✘ Muscle spasms’ waktu tidur dan jaga.
✘ Perut berangin.
✘ Sakit kepala dan migrain.
✘ Perasaan mudah marah.
✘ Hilang selera makan.
✘ Hilang dan kurang nafsu seks
✘ Rasa ketidakselesaan badan.

APAKAH PUNCA ANGIN DALAM BADAN :
1. Faktor pemakanan merupakan salah satu punca angin.
2. Jadual makan tidak teratur
3. Makanan punca angin dalam badan seperti nangka, labu, sayur kangkung, mee kuning, daging beku, nasi sejuk, kafein dan minuman soda atau bergas.
4. Air bergas dan makanan lama yang sering dipanaskan
5. Emosi terganggu

BAGAIMANA MENGATASINYA
Ringkas dan cepat..! Sapukan Hot Oil Susu Kambing Daun Melong yang amat mudah digunakan dengan sapuan secara roll on dan senang dibawa kemana sahaja.. Minum susu panas dengan sekeping roti putih

KEBAIKAN HOT OIL SUSU KAMBING DAUN MELONG :
✔ Memecahkan lemak kental perut, peha dan lengan.
✔ Menghilangkan selulit & menghaluskan kulit.
✔ Mengeluarkan angin dalam badan.
✔ Melegakan waktu senggugut.
✔ Melegakan sakit dan lenguh sendi.
✔ Menghilangkan bengkak akibat terseliuh.

CARA PENGGUNAAN HOT OIL SUSU KAMBING DAUN MELONG :
1- Untuk kegunaan luaran sahaja;
Untuk perlangsingan – sapu pada bahagian yang berlemak & guna selepas mandi.
Untuk lenguh badan – sapu ditempat yang berkenaan.

2- Jangan digunakan di tempat yang luka.
3- Simpan di tempat yang bersuhu bilik
4- Tidak sesuai untuk bayi

Isi Kandungan/Berat : 50ml

Minyak Kelapa Dara Hidayah Borong murah - Agent Dropship diperlukan

Pasaran RM32.90 Best price sila wsp

Minyak Kelapa Dara Hidayah ini produk keluaran dari Syarikat Serai Mas minyak 100% asli adalah minyak yang diproses tanpa penggunaan haba atau kimia di mana khasiat dan strukturnya asal dalamannya dikekalkan seasli-aslinya.Minyak ini boleh diamalkan secara sapuan ataupun diminum oleh semua peringkat usia tidak kira lelaki mahupun wanita.Pengambilannya secara berterusan dapat memberi pelbagai manfaat kepada kesihatan luaran dan dalaman kita.Minyak kelapa ini jika disapukan ke kulit ianya akan bertindak sebagai pelembap kulit secara semulajadi.Ianya jauh lebih baik daripada krim pelembap yang terdapat di pasaran.Sekiranya disapukan ke wajah,ia membantu mengelakkan kulit menjadi kering dan mengelupas dan juga melambatkan proses penuaan.Terdapat banyak khasiatnya dalam minyak ini jadi setiap rumah harus mendapatkannya untuk kegunaan seisi keluarga.Mari kita lihat kebaikan dalam minyak ini

Khasiat
1) Melegakan pernafasan dengan mencairkan kahak serta membersihkan pernafasan dan kerongkong
2) Melawaskan pembuangan air besar dan kecil.Ianya menyelesaikan masalah sembelit dan kencing tidak lawas dan membuang toksin melalui najis
3) Penyerapan sebagai tenaga dalam badan
4) Melancarkan penghadaman pada tahap maksimum
5) Mengurangkan kandungan lemak dalam badan,yang bersesuaian badan seseorang
6) Membantu memperbaiki masalah dalaman dan luaran anda

Manfaat
Bagi Wanita Mengandung
– Sekiranya disapu dibahagian perut akan membantu mengurangkan & menghilangkan semua parut yang ada di samping boleh juga dijadikan sebagai minyak untuk berurut semasa dalam pantang

Bagi Kanak-Kanak & Bayi
– Boleh dijadikan sebagai pelmbapagar kulit bayi lebih lembut dan halus.Boleh juga disapu semasa membuat urutan bayi.Bagi kanak-kanak eczema ianya amat berkesan untuk mengurangkan kekeringan dan kegatalan kulit.Inaya juga dapat menghilangkan parut eczema disamping membantu merawatnya

Cara Pengambilan
– Boleh diambil sebelum ataupun selepas makan
1) Kanak-kanak – 1/2 sudu kecil
2) Dewasa – 1 sudu besar
3) Ibu Hamil – 1 sudu besar

Untuk kesan yang lebih baik,jadikan amalan bersama JUS HIDAYAH

Kandungan : 100ml

D'Aura Minyak Kelapa Dara As-Syifa (Softgel) - harga murah

RM49.90 best price wsp kami :)

Banyak sekali pertanyaan dan permintaan untuk softgel Minyak Kelapa Dara As Syifa ini. Ini kerana, tidak semua dapat menerima bau dan rasa minyak kelapa. Jadi, berita baik untuk kita semua. Pihak D'Aura telah memperkenalkan produk terkininya - softgel minyak kelapa dara As-Syifa. Masih mengekalkan keistimewaan minyak berbentuk cecair iaitu:

  • Ditenagakan dengan bacaan 30 Juzuk al-Quran dan ayat Syifa’ (doa penyembuh penyakit) secara langsung oleh anak-anak tahfiz dari Pondok Tahfiz Moden Saadah Addarain (bukan kaset/CD/radio)
  • 100% asli dan berkualiti tinggi. Minyak Kepada Dara As-Syifa berwarna jernih (kualiti terbaik).
  • Membeli sambil menderma. Sebahagian daripada hasil jualan akan disumbangkan kepada sekolah tahfiz dan pembinaan masjid.
  • Harga terbaik di pasaran

Mari kita lihat kembali apa kebaikan minyak kelapa dara. Seperti yang kita ketahui, khasiat kelapa dara adalah kandungan lemak tepunya yang sangat tinggi dan sangat diperlukan oleh badan kita untuk kekal sihat dan cergas selain mencegah  penyakit-penyakit yang boleh membawa maut seperti penyakit jantung dan kencing manis.

Minyak kelapa dara Syifa dikeluarkan dari buah kelapa yang telah cukup matang menggunakan proses khas yang tidak merosakkan struktur asal atau khasiat semulajadi minyak kelapa yang terdapat dalam buah kelapa tersebut. Minyak kelapa yang dara iaitu minyak kelapa dara ini diproses dengan tanpa menggunakan haba ataupun kimia dan minyak kelapa dara menyimpan berbagai khasiat yang sangat diperlukan oleh tubuh badan kita.

Khasiat minyak kelapa dara adalah dari minyaknya yang kaya dengan lemak tepu yang memberi 1001 rawatan pencegahan penyakit telah mendapat kepercayaan oleh masyarakat dunia tentang keberkesannya yang amat menakjubkan. Semua fakta tentang khasiat kelapa dara ini telah disahkan oleh pakar-pakar perubatan dunia. Antara kebaikan minyak kelapa dara As-Syifa:


Untuk Wanita Hamil/Mengandung:
  • Sebagai minyak selusuh untuk mudah melahirkan anak
  • Sebagai minyak urutan perenium untuk mengurangkan koyakan ketika melahirkan anak

Untuk Kesihatan dan Rawatan Penyakit:
  • Mengurangkan risiko penyakit jantung dan darah tinggi
  • Mengawal kadar gula dalam darah dan menggalakkan penghasilan insulin untuk pesakit diabetes
  • Mencegah dan merawat masalah gout
  • Merawat masalah resdung
  • Merendahkan kadar kolestrol
  • Membantu anda menurunkan dan mengekalkan berat badan yang ideal
  • Menyokong fungsi tiroid
  • Memperbaiki pencernaan dan
  • Mencegah dan merawat buasir
  • Bertindak sebagai antikanser dan antihistemine
  • Bersifat antivirus, antifungus, antibakteria, antiprotozoa
  • Meningkatkan daya tahan
  • Mempermudahkan pencernaan mineral dan vitamin
  • Menghalang pembentukan radikal bebas

Untuk Penjagaan Bayi
  • Bagus untuk bayi (terutama pramatang) dan individu yang mempunyai masalah pencernaan kerana ia mula dihadam di mulut oleh enzim air liur
  • Mencegah dan merawat ruam lampin
  • Melembabkan kulit bayi dan mengurangkan masalah eczema
  • Merawat masalah kulit kepala bayi yang berkerak

Untuk Kesuburan/Hubungan Suami-Isteri:
  • Membunuh kulat, virus atau bakteria seperti keputihan
  • Memperbaiki kandungan asid dalam rahim untuk persekitaran yang bagus untuk sperma hidup
  • Sebagai pelincir semulajadi
  • Sebagai urutan alat kelamin lelaki
  • Memperbaiki masalah tersumbat pada fungsi organ kelamin
  • Merangsang tenaga dan meningkatkan metabolisma

Untuk Kecantikan:
  • Bertindak sebagai perisai tambahan terhadap sinaran ultraviolet (UV)
  • Menghalang jangkitan kuman disamping mempercepatkan pembentukan sel baru
  • Memperbaiki masalah rambut gugur dan berkelimumur
  • Mengurangkan gejala psoriasis, eksim dan dermatitis
  • Merawat pelbagai jenis penyakit kulit seperti kudis buta, kurap, panau, bersisik, ruam, luka, tumit pecah, jerawat, etc.
  • Mencantikkan dan melembabkan kulit

Jika anda baca keterangan tersebut dengan teliti, anda akan perasan yang minyak kelapa dara ini boleh digunakan melalui kaedah sapuan dan untuk diminum. Softgel ini sesuai untuk menggantikan fungsi minum sahaja. Dan jika anda ingin mengamalkan minyak kelapa dara untuk mengekalkan kesihatan dan tidak memerlukan hasil yang cepat, softgel adalah pilihan terbaik. Sekiranya anda mempunyai masalah kesihatan yang memerlukan penyembuhan segera, kami masih mengsyorkan pengambilan minyak kelapa dara dalam bentuk cecair kerana tindakbalasnya lebih cepat berbanding softgel.

KANDUNGAN : 500mgx80softgel

PP Vitamin C 1000mg - Runcit dan Borong Murah

HARGA RM65.00 Best Price Sila wsp
Vitamin C 1000mg (keluaran pahang Pharma) ini adalah antara produk Terhangat & ‘proven’/terbukti berjaya memulihkan pelbagai masalah kulit seperti jerawat, bekas jerawat, kulis kusam, kulit tidak sekata etc disamping menguatkan gusi dan gigi serta memberi fungsi menyihatkan tubuh badan dari dalam. 

6 Sebab kenapa anda perlu memiliki Vitamin C 1000mg ini
1. 100% asid ascorbic 1000mg,tnpa perisa atau pewarna tmbahan & tidak melekit
2. The Most Powerful Vitamin C 1000mg,antara Vitamin C TERBAIK keluaran Pahang Pharma
3. Tiada unsur keraguan dari segi halal.
4. Sebuah vitamin C dengan ketinggian 1000mg setiap capsule, sama seperti anda inject Vitamin C dalam badan untuk mencerahkan kulit.
5. Belum ada lagi stakat ni bagi feedback negatif. Vitamin C ni memang tiada side effect. Alhamdulillah.
6. 1 biji Vitamin 1000mg bersamaan dengan 12 Biji sunquick.

FUNGSI / KELEBIHAN VITAMIN C PAHANG PHARMA:
>> Menghaluskan & melicinkan kulit secara menyeluruh
>> Megecilkan pori2 kulit
>> Menaikkan seri muka
>> Memberikan warna kulit yg sekata & cerah
>> melembabkan kulit secara menyeluruh satu badan
>> Memulihkan rekahan pada tumit kaki & siku
>> Merawat jerawat di wajah & badan
>> Mengurangkan jeragat pada muka
>> Melindungi daripada pembekuan darah & lebam.
>> Mengurangkan parut jerawat & kesan luka
>> Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu
>> Meningkatkan imuniti badan, kurangkan jangkitan selesema
>> Membantu mengurangkan tahap kolesterol & tekanan darah tinggi
>> Mengurangkan gejala-gejala lain alergi
>> Meningkatkan penglihatan
>> Membantu tubuh menyerap zat besi yang lebih
>> Membantu sistem peghadaman
>> Amat sesuai untuk Orang yg mempunyai masalah resdung.
>> Boleh menambahkan susu badan untuk ibu-ibu yang menyusukan anak.

Fungsi lain Vitamin C Pahang Pharmacy 1000mg:
 Mempertingkatkan sistem pertahanan badan.
 Memguatkan dinding salur darah.
 Menolong pembentukan tisu gentian.
 Membantu pembentukan kartilej, tulang dan gigi yang sihat.
 Mengurangkan kedut pada kulit
 Membaiki parut pada kulit.
 mencegah penurunan payudara dan buttock
 menjadikan kulit lebih cerah
 menghilangkan jerawat dan pigmentasi.
 menjaga kesihatan otot dan mencantikkan/menghaluskan kulit.
 membantu penghasilan collagen
 melambatkan proses penuaan dan menghaluskan pori-pori pada kulit.

Siapa yang sesuai makan Vitamin C Pahang Pharma?
+ Lelaki dan Perempuan (12 tahun ke atas sahaja)
+ Ibu yang sedang mengandung.
+ Ibu yang menyusukan anak (air susu akan meningkat)
+ Tiada masalah untuk ambil ketika period.

Cara Pengambilan/Pemakanan untuk kesan yang optimum
1. Makan 1 Biji sehari samaada selepas sarapan ataupun sebelum tidur.
2. Minum banyak air masak ( kalau boleh 2 liter = 8 gelas sehari) supaya Vitamin C yang dimakan boleh diserap secara optimum dan membuang toksin dalam badan.
3. Pastikan rehat anda cukup.
4. Jaga pemakanan, amalkan gaya hidup sihat.
5. Kalau boleh, kurangkan stress.

SOALAN YANG SERING MENJADI PERTANYAAN
PEBGGUNA VITAMIN C PAHANG PHARMA
S: Kandungan Vitamin C
J: 70% oren dan 30% anggur. Ia organic, halal dan diluluskan oleh KKM. Disyorkan oleh pakar kulit Malaysia. Sebiji pil sama dengan 7 biji oren Sunkist!
S: Berapa cepat boleh nampak kesan Vitamin C?
J: Setiap individu lain-lain kesanya. Ada seminggu dah nampak kesan, ada sebulan dan seterusnya. Selalu sebulan tu dah rasa kesanya.
S: Ada kesan tak elok ke makan Vitamin C ni?
J: Sama macam kita makan vitamin C masa kecik, takda kesan buruk pape kan? Jadi jangan risau k.
S: Kalau stop Vitamin C boleh maintain tak kulit kita?
J: Kalau stop takkan sama dengan masa ambil Vitamin C, sebab kita dah tak serap zat yang cukup. Tapi kulit masih ok. Cuma tak sebest masa amal Vitamin C ni. Boleh ambik beberapa kali dalam seminggu bila rasa kulit dah ok.
S: Perlu pantang apa-apa kalau ambik Vitamin C?
J: Tak perlu. Ia hanya vitamin.
S: Mengandung boleh makan?
J: Ya. Boleh amal untuk ibu-ibu mengandung dan menyusu. Bagus untuk ibu dan bayi. Boleh banyakkan susu badan juga.
S: Menggemukkan?
J: Tidak 
KANDUNGAN : 100Tablet

Pewiit Skincare 3 in 1 Borong Murah dan Runcit


HARGA PASARAN RM120.00 
dapatkan produk ini dengan harga kasih sayang sila wsp

Pewiit Skincare 3 in 1 merupakan produk terbaru
selepas kejayaan pewitt soap yang muncul di
buletin utama TV3. Didatangkan dengan gabungan
krim siang dan krim malam untuk membantu mengatasi
masalah kulit muka terutama jerawat,jeragat, parut
dan kulit kusam dengan lebih berkesan. Menampilkan
duta terbaru Rafidah Ibrahim.

Sangat Sesuai untuk Masalah:
kulit berminyak
Kulit kusam
Kulit berjeragat
kulit berjerawat
Masalah blackhead & whitehead
Masalah pigmentasi
Kulit gelap
Masalah jerawat resdung

Dalam 1 set Pewiit Skincare 3 in 1 ada :-
- 1 Sabun kulit kayu manis
- Day cream ( uv protaction) - 15g
- Night cream ( alovera vit A ,C E) - 15g


KRIM SIANG Pewit Skincare juga ada SPF30 dan boleh
melindungi kulit dari cahaya matahari yang boleh
membakar kulit. 

KRIM MALAM Pewit Skincare pula berupaya
melembutkan dan mencerahkan wajah terutamanya
ketika tidur .

1 Menggunakan bahan semula jadi seperti extrak
bunga cengkih, extrak kulit kayu manis turun
temurun nenek moyang dahulu, extrak collogen,
vitamin C,semua extrak halal.
2 Sesuai untuk peringkat umur dari usia 11 tahun
ke atas dan ibu mengandung juga boleb
menggunakannya dengan tiada kesan sampingan
3 Kesan positif dalam masa 10hri hingga sebulan
4 Produk dijamin halal 100% penggunaanya
5 Mendapat kelulusan KKM

Jamu Kencur Gold Murah Borong - Jus

PENGENALAN MENGENAI APA ITU
JAMU KENCUR GOLD

Jamu Kencur Gold ialah produk berkesan untuk melancarkan
sisa sisa darah nifas dan membuat tubuh sang ibu
 menjadi lebih segar dan sihat. ia juga membantu untuk meningkatkan ghairah
dan daya tarik tubuh. Produk jamu ini diperbuat khusus kepada wanita
yang ingin tampil lebih percaya diri. Selain itu Jamu Kencur
juga boleh di minum oleh wanita yg baru melahirkan bayi.

Kesannya dpt dirasai seawal 1 hari penggunaan.Perubahan yg dpt dirasakan
seperti denyutan pada Miss V & Payudara,itu menandakan Miss V kita
semakin mencengkam rapat dan mantap.Miss V kembali persis
Dara dan payudara semakin menegang dan anjal.

Dengan Advance formulation anda dpt rasai perubahan pada dalaman
 dan pada keseluruhan badan lebih bertenaga dan
wajah lebih berseri seri


FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN
JAMU KENCUR GOLD

Mengetatkan kembali otot2 rahim yg longgar
Mencantikkan kulit
Mengecutkan peranakan wanita
Kitaran haid teratur,
Mengecutkan cyst
Menyuburkan rahim
Memberi tenaga
Menguatkan sistem peranakan
Menganjalkan payudara dan punggung yg jatuh
Mengempiskan perut
Membantu merawat masalah wanita kiranya
 dari akar ke umbi


KANDUNGAN BAHAN-BAHAN
JAMU KENCUR GOLD

Lada hitam
Bawang putih
Temulawak
Habatussauda
Kunyit hidup
Manjakani
Halia
Cengkudu
Kacip Fatimah
Serapat


JAMU KENCUR GOLD
KANDUNGAN JAMU KENCUR GOLD

CARA PENGAMBILAN/CARA PENGGUNAAN
JAMU KENCUR GOLD

1 sachet pagi sebelum sarapan. (1 sachet utk sehari)
Ambil seawal pagi,sebelum sarapan, lebih
kurang 5 minit sebelum.


PANTANG LARANG DAN SOALAN LAZIM/
FREQUENT ASKED QUESTION(FAQ)
JAMU KENCUR GOLD

TIPS
Perbanyakkan minum air suam/masak
Disyorkan sehari 1 sachet.
Jangan ambil ketika haid atau mengandung.


Q : Satu kotak berapa sachet?
A : Satu kotak mengandungi 10 sachet

Q : Rasa Jamu kencur bagaimana?
A : Rasanya masam masam manis, SEDAP dan tak pahit langsung, memang mesra
      tekak sekali.

KANDUNGAN : 20ml x 10Sachet

Aloe Vera Jelly - DeBella

HARGA PASARAN RM38.00, 
dapatkan harga kasih sayang sila wsp senarai order

"SATU RUMAH, WAJIB ADA SATU ALOE VERA JELLY UNTUK KECEMASAN"

Membantu merawat kulit terbakar/melecur
Membantu menyembuh luka dan kudis-kudis
Membantu menyembuhkan jangkitan kulit,
Melegakan penyakit buasir, kurap, kayap, panau dan ruam, kanser kulit, eczema
Membantu menyembuhkan perut dan parut semasa bersalin
Melegakan kulit melecet
Gigitan serangga
Parut lama dan hitam pada kulit
Membantu merangsang pertumbuhan sel kulit baru
Resdung hidung (rawatan luar,mencantikkan kulit)
Membersihkan dan menegangkan kulit
Kaki berbau-mematikan kuman yang menyebabkan bau
Kulit perut meregang (kulit pecah)
Masalah wanita (berbau, keputihan,gatal dll)
Badan berbau-sapuan di ketiak
Membantu mengelakkan daripada kanser-sapu pd buah dada bg mengelak kanser dan menegangkan
Buasir luar
Mati pucuk/masalah lelaki-rawatan luar

KANDUNGAN 220gm
 
TESTIMONI 1

Pertambahan berat badan yg cepat ketika hamil akan membuatkan kulit hilang keanjalannya. Ini akan mengakibatkan munculnya kesan rekahan atau stretch mark di perut bakal-bakal ibu. Yang lebih serius lagi, kesan stretch mark ini selalunya kekal sehingga selepas bersalin! Selalunya strech mark biasa terjadi pada bahagian perut, payudara, punggung, pinggul dan kadangkala di bahagian lengan.

Untuk mengatasinya sapukan Aloe Vera Jelly di bahagian perut yang ada strech mark. Ia bukan sahaja dapat membantu mempercepatkan tanda hitam diperut hilang, ia juga membantu melembabkan kulit.

 
TESTIMONI 2
Muka saya terkena oleh air dari tangki yang memancut keluar semasa membuka bonet depan kereta yang telah berasap. Saya panik dan terus berlari mendapatkan bantuan di rumah pengasuh anak saya dan dia terus memberikan Debella Aloevera Jelly untuk di sapu ke tempat yang terkena air panas. Saya terus sapu di tempat yang ada air panas. Saya terus sapu sampai rase panas dan pedih beransur hilang. Bermula dari hari itu saya hanya menyapu Aloe Vera Jelly ke muka siang dan malam.

Apa yang menakjubkan, pada kulit wajah yang sempat saya sapukan Aloe Vera Jelly tak melecur tapi di kawasan kulit yang tidak disapu Aloe Vera Jelly, ia jadi menggelembung dan melecur. Pada hari ke-5 kulit dah mengelupas dan pada hari ke -8 wajah saya kembali pada asal.. Alhamdullilah.


TESTIMONI 3
Saya nak cerita kisah saya.. saya pernah melecur kedua2 belah tangan ketika memasak... memang air menggelegak atas dapur tumpah atas kedua tangan saya... tapi alhamdulillah kebetulan di rumah saya ada aloe vera jelly de bella... saya terus pakai cepat-cepat sebelum tangan saya jadi mengelembung .. dengan izin allah tangan saya terus ok dan tak sempat membengkak.. saya sapu setiap masa.. sekarang alhamdulillah tangan saya takde parut dan elok seperti biasa...kalau ikutkan kategori melecur teruk ...tapi sebab sempat pakai aloe vera jelly jadi saya tak pergi hospital.. saya lumur sepanjang masa.

Bukan apa kita banyak terdengar berita di media, anak terkena kuah masakan sewaktu makan di kedai-kedai sampai melecur dan kena tahan wad sampai bengkak-bengkak melepuh... jadi saya sarankan anda spare 1 di rumah dan 1 lagi simpan dalam kereta.. kalau jadi kejadian melecur diluar rumah kita boleh lumur sebaik sahaja kena dan mengelakkan kulit kita melepuh dgn teruk serta parut sepanjang hayat....

Testimoni dari suami saya pula... suami saya ada eczema di kaki.. sampai berbulan-bulan tak sembuh.. setelah saya diperkenalkan debella ni saya minta suami pakai selalu aloe vera jelly ni.. Alhamdulillah kakinya dah sembuh 100%...kulit makin licin.. suami pesan kepada saya suruh jadi pengedar dan wajib aloe vera jelly disimpan di rumah...

Testimoni dari anak saya...anak saya selalu gatal-gatal apabila nyamuk gigit..bila sapu aloe vera jelly ni kulitnya tidak gatal-gatal dan tidak merah..parut pun tiada kalau terluka akibat terjatuh...kemudian kalau pakai diapers, saya lumurkan supaya tak jadi ruam lampin.. Alhamdulillah kulit anak saya cantik, dan tidak berparut.

Produk Popular Minggu Ini Di Sini

Tidak Jumpa Produk Dicari? Like Page & Tanya Kami :)

JIMAT MASA + JIMAT TENAGA + JIMAT WANG! WWW.JUALANTERKINI.MY