SHIPPING TO MALAYSIA SINGAPORE BRUNEI

SELAMAT DATANG DAN TERIMA KASIH
KAMI MERUPAKAN PEMBEKAL DAN PEMBORONG PRODUK KECANTIKAN DAN KESIHATAN, WUJUD NYA BLOGSHOP INI ADALAH UNTUK MENGEMBANGKAN PERNIAGAAN DAN MEMUDAHKAN PEMBELI YANG JAUH SERATA DUNIA - KINI BELI ONLINE PUN BOLEH!

Setiap item ada diskaun!! 30% 35% 40% 50% yey!

Ribuan Terima Kasih kerana sudi singgah dan membeli produk dengan kami, Sukar mencari item?? Kami sedia membantu
WhatsApp : 0172644599

ABOUT


Urusniaga : 9am - 9pm
Hotline : Tel/Sms/WhatsApp : 017-2644-599 atau Email (borang dibawah)
Facebook.com Klik di Sini FREE Chat Facebook

Pembayaran :

Oversea Payment

Accept Order :


Dapatkan harga tawaran sila sms/WhatsApp
Pembelian Online dibuka!
Jaminan pembukusan Sulit & Selamat!

INFO PEMBELIAN :
Selepas membuat pembayaran,sila dapatkan respon daripada saya sama ada melalui hp atau email

NO Tracking WhatsApp/smsMarine Essence Beauty Bar - SABUN GARAM BULUH
Marine Essence Beauty Bar dirumus khas dengan garam buluh, T-tree, aloe vera dan daun teh Pu-Erh yang berkesan untuk menyihatkan kulit di samping menjadikan kulit anda lebih halus dan berseri. Sesuai untuk semua jenis kulit.

KHASIAT MARINE ESSENCE BEAUTY BAR

 • Membantu mengatasi masalah kegatalan, eczema dan radang
 • Mencegah jangkitan mikroogranisme seperti bakteria dan kulat pada kulit
 • Memperbaiki struktur kulit
 • Membantu memulihkan luka dan kesan alahan pada kulit
 • Mengekalkan kelembapan kulit
 • Menggalakkan penghasilan kolagen pada tisu kulit sekaligus membantu menganjalkan dan meremajakan lagi kulit anda
Kandungan Marine Essence Beauty Bar
Garam Buluh: Garam buluh merupakan inovasi dari Korea dan dihasilkan dengan dengan memasukkan garam ke dalam bekas buluh dan dibakar berulang-ulang kali untuk tempoh yang lama. Kaedah pembakaran berulang ini akan meningkatkan penyerapan garam mineral dari buluh dan tanah liat yang menjadi penutup bekas buluh ke dalam garam laut yang dibakar. Garam buluh menghasilkan lebih daripada 80 jenis mineral yang berupaya membantu mengatasi masalah kulit seperti jerawat di samping meremajakan lagi kulit wajah anda.
Pheno-SFE (Teh Pu-Erh): Walaupun berasal dari jenis yang sama dengan daun teh lain, Camellia Sinensis, daun teh Pu-Erh yang banyak ditanam di pergunungan Yunnan terkenal dengan kenakannya dan khasiatnya yang tinggi. Ia bersifat antiradang dan antikulat yang berkesan bagi mencegah pembiakan sebarang mikroorganisme yang merosakkan kulit di samping berupaya menahtoksin, melancarkan peredaran darah dan meredakan ketegangan saraf. Di samping itu, daun teh Pu-Erh turut mengandungi poliphenol yang bersifat antioksidan yang berupaya meneutralkan kesan radikal bebas sekaligus membantu mencegah kerosakan sel dan melambatkan penuaan kulit.
Likoris (Licorice): Turut dikenali dengan nama Akar Manis, ia bukan saja boleh digunakan sebagai ramuan dalam masakan, malah berupaya mengatasi masalah kulit seperti psoriasis di samping merawat dan mencegah daripada sebarang jangkitan mikroorganisme pada tubuh.
Melaleuca Alternifolia (T-tree): Ekstrak dari pokok tea tree atau gelam wangi kaya dengan zat terpenoid serta bersifat antiseptik yang berperanan mengatasi mencegah serangan bakteria dan kuman, membantu memulihkan luka, mengatasi kesan alahan pada kulit di samping berupaya memperbaiki struktur kulit, mengatasi masalah kulit seperti jerawat, eczema, radang dan kegatalan serta menyejukkan dan mendinginkan kulit.
Vitamin E: Pengambilan vitamin E yang konsisten menghasilkan tekstur kulit yang cantik dan lebih berseri. Ia juga merupakan agen anti-oksida yang mampu mengurangkan kesan radikal bebas sekaligus membantu mencegah kerosakan sel dan melambatkan proses penuaan kulit. Vitamin E juga berperanan mengatasi masalah kulit seperti parut jerawat, jeragat, tompok hitam dan kulit kusam selain membantu meningkatkan keanjalan dan kelembapan kulit, mempercepatkan proses penyembuhan luka serta melindungi kulit daripada pancaran radiasi ultraviolet yang boleh mengakibatkan kanser kulit.
Aloe Vera: Tumbuhan yang berasaskan gel ini menggalakkan penghasilan kolagen dalam tisu kulit, membasmi sel-sel kulit mati dengan bantuan enzim proteolitik, di samping membantu merawat masalah kulit, memudarkan kesan parut dan meningkatkan kelembapan kulit.

CARA PENGGUNAAN MARINE ESSENCE BEAUTY BAR

 1. Basahkan Marine Essence Beauty Bar sehingga berbuih
 2. Sapukan pada kulit
 3. Bilas sehingga bersih
 4. Simpan Marine Essence Beauty Bar di tempat yang sejuk dan kering
 5. Sekiranya terkena pada mata, bilas segera dengan air
 6. Sekiranya ruam atau kegatalan berlaku, hentikan penggunaan
Kandungan: 3 biji
. .
SETIAP HARI POS,PERMINTAAN TINGGI!
Get Update! promosi & lebih diskaun sila Sms/WhatsApp...

Kurier PickUp Parcel Setiap Hari
Kecuali Ahad
Syarikat Kami Menggunakan Kurier Berdaftar

Bank In Sebelum Jam 2.00pm
Penghantaran Akan Dibuat Pada Hari Yang Sama
Kebiasaanya Parcel Akan Sampai 1-3Hari Bekerja Paling Cepat

PRIVASI ANDA KEUTAMAAN KAMI
Bungkusan dibalut serta Bubble Wrap@Kotak
Pada parcel kami tidaklah menulis nama item tempahan
Pada maklumat parcel hanya ditulis Produk
Back To Top